Platform Overheid en Kwaliteit Bodembeheer (POKB) / Overzicht praktijkvoorbeelden
Overzicht praktijkvoorbeelden

Tijdens de visitaties zijn sinds 2007 meer dan 100 praktijkvoorbeelden naar voren gekomen. Ze zijn hier voor iedere deelnemer beschikbaar gemaakt. 

De basis is een lijst waar alle voorbeelden op staan, verdeeld in categorieën om het zoeken eenvoudiger te maken. De uitwerking van een voorbeeld vindt pas plaats als daar behoefte aan is. Dat zie je aan de versieteller. Die staat vaak nog op 0. Je kunt aan de versieteller ook zien of er meerdere versies zijn, bijvoorbeeld als de procedure nog een keer is toegepast of is verbeterd. Voor de recente praktijkvoorbeelden wordt verwezen naar het jaarrapport 2018-2019 (bijlage 4).

Blader gerust door de voorbeelden heen en gebruik ze. Om een voorbeeld te kunnen bekijken en downloaden moet je inloggen. Als je een voorbeeld overneemt of verbetert laat het ons dan weten. Is een voorbeeld nog niet uitgewerkt en je wilt het toch graag gebruiken, laat het ons dan ook weten dan gaan we kijken of de uitwerking mogelijk is (pokb@sikb.nl). 

We zijn ook benieuwd naar je reactie, recensie of beoordeling. Zo helpen we elkaar om een steeds betere kwaliteit te leveren.